Fredagen den 14 juni 2024

Kvarterslokal 63:an och kvartersråd

Kvarterslokal 63:an

Bostadens hyresgäster och radhusägarna på Ystarvägen 1-127 D bildar Prästostens samfällighet. Här finns en grupp hyresgäster, ett kvartersråd, som i samarbete med kvartersvärden arbetar för att förbättra boendemiljön och öka trivseln i området. Det kan handla om utemiljön eller att ordna gemensamma aktiviteter. Kvarterslokalen på Ystarvägen 63 har en central funktion i området. Där finns samlingslokal, kök, bastu, tvättstuga och gästrum. De gemensamma lokalerna är till för hyresgäster och radhusägare i området. 

Senast dagen före du vill låna en lokal bokar du på

måndag – fredag mellan kl. 17.00 – 19.30

Lokaler att låna bokas på telefon; 070 727 85 21

 

Stora rummet

Här kan olika aktiviteter anordnas för upp till 42 personer. Den som lånar lokalen betalar 500 kr i depositionsavgift, vilken återfås när lokalen återlämnas i fullgott skick, senast klockan 12.00 dagen efter. Skador eller icke godkänd städning medför avdrag motsvarande depositionsavgiften.

Tvättstugan

Kan lånas kostnadsfritt. Städning och rengöring efter användning sker enligt anslag. På grund av allergier är det inte tillåtet att tvätta djurtillbehör av något slag.

Köket

Övernattande gäster har tillgång till köket, liksom de som lånar den stora lokalen. Att diska upp efter sig är en självklarhet samt att disken torkas och ställs in i skåp. Sopor tas med till soprummet. Du som hyresgäst eller radhusägare ansvarar för dina gäster och hjälper dem att ta hand om soporna.

Bastu

Lånas kostnadsfritt av boende i området. Övernattande gäster har tillgång till bastu och dusch från kl. 20.00 till 11.00 följande dag. Självklart städar man upp efter sig i bastu, relaxrum och tillhörande toalett. 

Kvarterslokal 63:an och kvartersråd

Kvarterslokal 63:an vid bokning ring telefon 070 72 78 521 mellan 17:00-19:30 måndag - fredag. Följande personer ingår i kvartersrådet: